Saturday, March 6, 2021

Karijera i biznis

Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe po kišnom danu je…

Zašto ne biste provežbali strani jezik – engleski, nemački, italijanski, francuski ili španski, sa predavačima istih i to potpuno besplatno? Još bolja vest, ne morate nigde da odlazite, jer se sve dešava preko Zoom aplikacije?

O čemu se radi?

Berlitz škola stranih jezika, koja spada među one s najdužom tradicijom na svetu, u saradnji s YES LX Club  i Polyglot Srbija učestvuje u projektu “Razgovaraj za posao”.

Projekat ima za cilj da okupi mlade ljude i omogući im da vežbaju tri veštine najvažnije za dobijanje posla i kvalitetan poslovni razvoj:

  • poznavanje stranih jezika
  • komunikacija
  • timski rad

Kada se ovo dešava i kako se priključiti?

Obezbeđena su dva termina, 6. i 13. novembra, od 19:00 do 23:00. Pristupa se putem Zoom aplikacije, a prijava se vrši preko ovog linka.

– Nakon što se pridružite putem Zooma, pitaćemo vas za vaše ime i jezike koji vas zanimaju. Pokazaćemo vam sobu za ćaskanje na izabranom jeziku ili formirati novu, ako ta soba još nije postavljena. U svakoj sobi nalaziće se znak koji će predstavljati jezik koji će se koristiti u toj određenoj sobi. Jedino pravilo je da se taj jezik koristi za komunikaciju u sobi za ćaskanje. Vi odlučujete o svemu drugom – kažu iz škole jezika Berlitz.

Ko stoji za ovog projekta?

Kao što rekosmo, Berlitz je udružio snage sa YES LX Clubom i Polyglot Srbija. YES LX Club je besplatna platforma, formirana u okviru projekta “Razgovaraj za svoj posao”, koji ima za cilj jačanje pametnih, održivih i inkluzivnih mogućnosti za vežbanje stranih jezika za nezaposlenu omladinu u Srbiji, kroz uvođenje, uspostavljanje i promovisanje struktura za jezičku razmenu u Srbiji.

Polyglot je globalna i potpuno besplatna platforma koja povezuje native govornike, a ogranak u Srbiji ima nekoliko hiljada korisnika. Tokom 18 godina postojanja spojila je oko milion ljudi koji su jedni drugima pomagali u učenju stranog jezika.

Ova akcija je deo globalnog projekta „Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, ukupne vrednosti 4.7 miliona evra, koji finansira Evropska unija i sufinansira Vlada Republike Srbije.

 

Must Read

Everything You Need To Know About the “Clean Beauty 2019” Phenomenon

An unexpected trip to Italy Florence was the number one spot I've wanted to go to, so when the opportunity to travel to Italy arose,...

Behind the Scenes: The Unveiling of Urban Decay’s New Product Line

An unexpected trip to Italy Florence was the number one spot I've wanted to go to, so when the opportunity to travel to Italy arose,...

Meghan Markle’s Assistant Is To Launch a New Series of Accessories

An unexpected trip to Italy Florence was the number one spot I've wanted to go to, so when the opportunity to travel to Italy arose,...